Personal, mă consider un liberal convins, deși nu am absolut nicio afiliere politică. Din străbunici, familia mea a moștenit, din tată în fiu, acest “sâmbure” al “crezului liberal” și va merge mai departe, ca un “dat”, indiferent de cine va fi “cârmuitorul” liberalismului în țara asta, și cu bune, dar și cu rele.

Astăzi mi-a fost dat să văd, din partea dumneavoastră, un lucru deosebit de grav, atât de grav, încât nu m-am putut abține să nu scriu aceste câteva rânduri!

Să nu credeți că lumea nu înțelege, pentru că atunci, chiar v-ați afla într-o eroare foarte gravă, (…) să nu credeți că nu înțelegem ce se întâmplă în propria dumneavoastră “ogradă”, date fiind informațiile apărute în presă. Candidatura pentru Primăria Slatinei este decizia dvs. și înțeleg că v-ați asumat-o în totalitate, și când spun în totalitate, mă refer și la faptul că, în caz de eșec, va trebui să vă asumați și cedarea poziției pe care o dețineți.

Înțeleg că doamna Iotu v-a apostrofat în legătură cu faptul că nu faceți opoziție! Ei bine, domnule președinte al PNL Olt, domnule Liviu Voiculescu, spuneți-mi dvs., vă rog frumos,  unde greșește d-na Iotu? Că nu vă oferă flori sau că nu vă mângâie creștetul capului atunci când vă critică, între noi fie vorba, atunci n-ați mai fi bărbat!

Din punctul meu de vedere, să ziceți bogdaproste că vă mai trezește, din când în când, cu aceste atacuri directe, pentru că altfel… .

Domnule Voiculescu, aveți o istorie și nu e tocmai ceea ce ne-am fi dorit pentru Partidul Național Liberal (al Oltului), noi ăștia, cei care privim de pe margine, iar dvs. ar trebui să știți că îngăduința noastră are o limită!

Pe curând!

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>