Acum, cand lucrurile s-au „linistit”, dupa mitingul – cand trei sferturi de Romanie a sarit de fund ca arsa, mahnita de faptul ca 130k de manifestanti, adusi la indemnul lui Dragnea, au pangarit Piata Victoriei lasand in urma lor tone de gunoaie, -se pare ca acel 9 Iunie era de fapt nimic in comparatie cu ce avea sa urmeze, mai exact, in comparatie cu ceea ce se intampla zilele astea.
Acel miting, din 9 iunie, n-a fost nimic altceva decat prefata unei „carti” pe care Romania a mai citit-o de cateva ori, asa naiv, printre randuri, ca un student care se pregateste pentru examenul de maine, facandu-si deja planul pentru restanta.
Nici lacrimile de crocodil varsate pe facebook, nici opozitia, nici mahnirea romanilor, nici kilometri de articole publicate de presa scrisa si on-line, nu l-au oprit pe Dragnea de la a-l elimina pe Președintele României din procedura de convocare a referendumului pentru revizuirea Constituției – pentru ca, de fapt, dincolo de toate celelalte cioparteli ale C.pen. si alte demonstratii de forta ale lui Dragnea, chestiunea cu scoaterea Presedintelui din procedura de convocare a referendumului pentru revizuirea Constituției este, de fapt, cu adevarat – o victorie reala, de etapa, a lui Dragnea and co, in acest vals obscen al nebunului.
Bineinteles ca toti acei 130k de manifestanti nu au absolut nicio vina!
De ce face Dragnea ceea ce face, este foarte simplu:
Pentru ca poate!

N-o sa va plictisesc, pentru ca multi dintre cei care deja au dat like acestei postari, au dat la poza, fara sa se mai oboseasca sa ajunga nici macar pana aici, motiv pentru care n-o voi mai lungi.

In Romania, saracia, ca si coruptia, are nume si prenume, adresa si numar de telefon, iar Dragnea a reusit sa ajunga la ei, pentru ca USR sau PNL n-au ajuns niciodata si nici nu i-a interesat vreodata sa ajunga la ei. Si am vazut, de ce, in data de 9 Iunie … .Pentru ca in loc sa-si puna intrebarea de ce s-au dus acei oameni in Victoriei la strigatul lui Dragnea, -au preferat sa-i faca PSD-isti prosti, ori animale psd-iste, ori gunoaie psd-iste, ori asistati social psd-isti. I-ati facut in toate felurile, fara sa va puneti cea mai idioata intrebare din lume – „de ce (s-au dus in Victoriei cei 130k)?” si daca vreti sa va dumiriti cu acest „de ce”, atunci – tu usereule, tu peneleule, du-te si cauta-i personal pe cei 130k si explica-le de ce nu e bine sa accepte si sa se vanda pe banii lui Dragnea, altfel – oamenii nu vor sti niciodata ca exista totusi o speranta pentru tara asta – si ca numele acestei sperante nu este „Dragnea”.

  1. halde says:

    Prosti, animale, gunoaie, asistați social, de ce? De ce nu învață, de ce este disperare sau lene, de ce fumează și beau, de ce se droghează unii? Pentru că sunt unii care le vând țigări și băutură, droguri și mai ales iluzii din care vânzătorii lor trăiesc bine cu sclavi reali la poartă. Pescarului nu ii vinzi peste, ci undiță, spune o carte a cărților. Celui sărac nu ii dai o pomană sau nici chiar o leafă degeaba, ci șansa de a câștiga bani prin ce devine real util societății, educație, siguranță pe strada, posibilitatea de a-și alege șansele din viață, o scară de valori reală și credința că trăiește într-o țară normală, în care omul potrivit își găsește locul potrivit fără șpagă și părtinire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>