Poate că este prea devreme pentru speculații, dar nu cred că sunt singurul care simte “astenia” care s-a așternut peste alegerile locale de luna viitoare.

Ce-i drept, se pare că foarte mulți “actori” au ales să plaseze alegerile locale în plan secund, ca interes, (probabil de aici și astenia care cuprinde încet-încet alegerile locale), rezultând o campanie lipsită de consistență, atât în strategii, cât și în programe politice adecvate realității, dar care va afecta grav rezultatul alegerilor parlamentare.

Cred că vom avea parte de alegeri locale eșuate, din punct de vedere politic (pe dreapta), ceea ce se va răsfrânge direct asupra mizei alegerilor legislative, când vor încerca să tureze motoarele la maxim, dar în zadar și fără rezultate notabile.

Până una-alta, Vasile Dîncu se “încălzește” deja pentru alegerile prezidențiale următoare, pe când tabăra adversă, din păcate, va continua să-și manifeste frustrările și lipsa inspirației în a-și regăsi calea spre un electorat mai larg.
Restul e can-can ieftin cu poze pe Facebook!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>