PM Dăncilă este pe făraș! #sowhatsnext? (detalii aici)
Quick note
Iohannis a avut de ales in ceea ce privește coabitarea cu Dragnea. Îl putea înfrunta încă de anul trecut când liderul PSD începuse sa schimbe PM-iștii ca pe cârpe, dar n-a făcut-o, pentru ca înfruntările directe din trecut, fuseseră deja testate de fostul Președinte TB și nu funcționaseră, cel din urma fiind “condamnat” la “coabitare” forțată cu liderul PSD (VVP) de la acea vreme.
Ceea de-a doua soluție pentru Iohannis era sa-i lase “sa se bată singuri”, o soluție destul de dura, pe de-o parte, dar foarte dramatica, pentru ca i se permitea lui Dragnea sa conducă țara indirect, foarte prost (cifrele vorbesc, iar dezastrul cauzat de PSD sub tutela lui Dragnea a creat “tone” de mizerii de nedescris și despre care nu vom sti exact in cât timp se va face “dezinfectarea” de către viitorul guvern), aceasta guvernare execrabila riscând sa-i explodeze in fata însuși Președintelui.
Iohannis a riscat foarte mult jucându-se cu nervii romanilor, ajunși deja la limita, iar “povestea” nu s-a încheiat, pentru ca Președintele s-a lansat in aceasta lupta și nu se va lasa pana când nu vede PSD undeva la 25%.
In cele din urma, vom vedea cât îl va costa pe Iohannis aceasta decizie de a întinde coarda la maxim cu privire la nervii romanilor, dar la cum stau lucrurile, se pare ca i-a ieșit. (Și când te gandesti ca tot ce a trebuit sa facă a fost sa iasă de câteva ori sa-și manifeste “îngrijorările” fata de practicile social democratilor).
PSD a “servit” Președintelui, cărțile câștigătoare, cu mânuța lui, pierzând astfel frumusețe de procente, procente pe care ar fi bine sa le pună-n ramă pentru ca, sincer, mi-e greu sa cred ca le vor recupera “prea curând”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>