„20 20”, asa cum stie tot poporul, a facut inconjurul retelelor de socializare si al intregii media din Romania. Initial am crezut ca mintea Prim-ministrului Dancila „lucreaza” si se manifesta in engleza, gen „twenty-twenty”, dar interviurile acordate de catre aceasta, in limba engleza,  m-au lamurit in mai putin de-o fractiune de secunda, vocabularul doamnei PM fiind un intreg bazar de cuvinte englezesti torsionate in menghina unui „priceputescu” care bate, trage, frange, sparge si habar n-are ce face.

In Romania, mistocareala este la ea acasa, ca un „pui batran, lenes si gras” ce refuza sa paraseasca cuibul. In Romania totul este „la misto”. Oamenii vorbesc intre ei „la misto”; locul de munca e luat „la misto”; guvernul si parlamentul tarii sunt „la misto”; lucruri si realizari in relatiile inter-umane sunt luate „la misto”.  Totul, absolut totul este „la misto” sau pur si simplu, totul „e mishto”.

Stiti voi vorba aceea ” Razi tu, Harap Alb, dar nu stii ce te asteapta”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>