După ce și-a anunțat depunerea mandatului în urma Alegerilor Parlamentare 2016 unde Organizația PNL a fost umilită obținând 14%, Președintele Organizației,Gigel Știrbu, a revenit asupra deciziei în ciuda anunțului făcut anterior fiind incapabil să-și asume înfrângerea umilitoare rezultată în urma propriei strategii de campanie de la Olt.

gigel-stirbu1În cursul zilei de ieri, Raluca Turcan a fost contactată pe pagina oficială de Facebook cu privire la decizia liderului PNL Olt, și anume, aceea de a nu-și asuma înfrângerea, răspunsul Ralucăi Turcan continuând să întârzie, nu doar cu privire la situația de la Olt, ci și în legătură cu situația umilitoare în care, întregul PNL, se află în acest moment.

De precizat ar mai fi faptul că liderul Organizației PNL de la Slatina, Andrei Iordache, a demisionat imediat după aflarea scorului obținut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>