Noi toţi suntem un singur REPER!


Stimate doamne și stimaţi domni, membri ai Filialei Judeţene REPER Olt,

Astăzi, avem plăcerea să anunțăm candidatura noastră pentru poziția de Co-Preşedinţi în cadrul organizației noastre. Atât eu cât şi Delia venim în faţa dvs cu entuziasm și cu o profundă angajare față de valorile pe care le împărtășim.

Amândoi am fost inspiraţi de aceleaşi idei şi de dedicația voastră pentru a pune bazele unei comunităţi care crede într-un judeţ prosper şi în care puterea exemplelor nostre, a întregii echipe, să inspire o administraţie puternică în care domneşte legea şi respectul faţă de cetăţeni.
REPER este un proiect îndrăzneţ, un proiect avangardist, un proiect modern, un proiect pentru care atât Delia, cât şi eu, am pus foarte mult efort dedicând timpul şi energia noastră. Fiecare dintre voi a pus câte ceva în acest proiect, dar numitorul nostru comun, al tuturor este unul singur.

Toţi am pus SPERANŢĂ în acest proiect!

Ideea de ‘’reper’’ este cea care ne-a adus împreună. Indiferent dacă suntem sau am putea deveni ori dacă ne propunem să le identificăm împreună, nu doar mica noastră comunitate locală are nevoie de repere, ci astăzi, mai mult ca niciodată, întreaga Europă şi întreg proiectul european are nevoie de repere. Acum este momentul să continuăm lupta noastră pentru schimbări pozitive și să construim pe fundația pe care am pus-o.
Credem că, în calitate de co-preşedinţi, putem contribui în mod semnificativ la această misiune.
Suntem conştienţi că dincolo de misiunea noastră internă, deloc uşoară, avem o misiune foarte dificilă şi anume, aceea de a schimba mentalităţi, de a schimba o cultura locală deformată care se bazează exclusiv pe ideea de şpagă-mită-trafic de influenţă, iar acest lucru nu-l putem face decât împreună.
Suntem dedicaţi promovării unui dialog foarte transparent și a unei colaborări deschise şi sincere în cadrul organizației noastre. Credem că, prin valorificarea expertizei colective și a energiei membrilor noștri, putem amplifica impactul nostru și putem face o diferență reală.
Venim în faţa voastră prezentând anunţul candidaturii noastre, cu absolută deschidere şi sinceritate, în această încercare de a găsi soluţii ÎMPREUNĂ.
Călătoria noastră abia începe şi nu poate garanta nimeni că va fi una fără provocări, dar este alimentată de angajamentul nostru comun și de credința în puterea schimbărilor pozitive.
Suntem bucuroşi şi plini de entuziasm să pornim în această călătorie alături de voi, și suntem hotărâţi să lucrăm fără încetare în numele valorilor noastre comune și pentru binele comunității noastre.
Vă mulțumim pentru încrederea voastră și pentru dedicarea voastră față de principiile care vor face organizația noastră una matură şi puternică.
Noi toţi suntem un singur REPER!
Cu solidaritate,

Delia Marcă & Nicu Rada
Candidaţi pentru Co-Preşedinţia REPER Olt


This event has ended

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>