Asadar, in urma dezvaluirilor din cursul zilei de ieri, 04.06.2019, in urma publicarii unei probe care dezvaluie tradarea sefilor de organizatii ALDE avand ca efect numarul mic de voturi pe care partidul lui Tariceanu a reusit sa-l obtina la alegerile europarlamentare din 26 mai, probe din care rezulta clar felul in care presedintii de organizatii judetene ALDE au “varsat” direct voturi catre PSD si indirect catre UDMR, la final rezultatul fiind unul catastrofal atat pentru Tariceanu, cat si pentru partidul acestuia, nereusind sa treaca pragul electoral de 5 procente.

Ei bine, ce s-a intamplat imediat dupa publicarea acelor materiale pe retelele de socializare, cand probele care-l “inculpau” pe liderul Organizatiei Judetene ALDE OLT, Deputatul Mihai Nita au fost redistribuite atingand cca 1000 de redistribuiri pe grupurile Facebook. In urma interventiei in forta a deputatului, unii administratori de grupuri facebook au retras articolul respectiv, fiind efectuate mai multe raportari in vederea blocarii. Pentru faptul ca pana la finalul zilei, deputatul Nita, tras la raspundere, probabil, de conducerea de la Bucuresti, nu a reusit sa blocheze sau sa “indeparteze” in intregime continutul respectiv, probele fiind distribuite masiv, de asemenea utilizatorii de facebook facand la randul lor print screenuri care erau, la randul lor, redistribuite, au facut ca misiunea celor de la ALDE sa esueze…. pana la un punct, cand spre finalul zilei au inceput sa curga telefoanele cu numar mascat in care am fost amenintat. Abordarea: de la injuraturi care mai de care mai exotice si pana la amenintari gen/ te prind si-ti rup capul/…..dar fara a spune niciunul adevaratul motiv pentru care suna.

In continuare voi face publice toate informatiile pe care le am despre coruptia promovata de aceste hahalere ale Romaniei!

Oricum, nu-i bai, de aici nu le vor putea sterge niciodata! #RomaniiTrebuieSaStie

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *